Arrangementen - Playgrnd Spring naar content

Arrangementen

Wist je dat je bij PLAYGRND naast losse tickets ook diverse arrangementen kunt boeken? Kies jouw favoriete arrangement om jouw groepsuitje nog leuker te maken! Een chill avondje uit met je vrienden, je collega’s uitdagen voor een potje boules of een vrijgezellenfeest met ballen? Dan ben je bij PLAYGRND aan het juiste adres!

Deze arrangementen zijn boekbaar van 20 – 100 personen en inclusief een PLAYGRND ticket!

RC_271223-4

ROLLERCLUB X PLAYGRND

Bij PLAYGRND hebben we niet alleen een passie voor fun, maar ook voor rolschaatsen!

Of je nu een familiereünie, een bedrijfsuitje of gewoon een gezellig samenzijn plant, ons ROLLERCLUB arrangement bij PLAYGRND is de perfecte combinatie van bewegen en fun. Geniet van de sfeer en beleef een avond vol plezier en onvergetelijke herinneringen!

Dit arrangement bestaat uit een tijdslot van 2 uur ROLSCHAATSEN en daar omheen onbeperkt PLAYGRND

Tarief € 19,50 per persoon

Winterbaai menu2023-29

STREETFOOD X PLAYGRND

Terwijl je vrienden de ene na de andere hole-in-one scoren, kun jij smullen van onze verrukkelijke streetfood hapjes. Van sappige hamburgers tot knapperige asian wraps, we hebben de perfecte brandstof voor jouw spelplezier.

Het Streetfood diner bestaat uit 4 verschillende Streetfood items. Afschalen is mogelijk maar zeg nou eerlijk, the more the better!

Tarief € 44,00 per persoon

21113_playgrnd-HR-67

DRINKS X PLAYGRND

Pingpong met een cocktail in de ene hand en een bitterbal in de andere? Onmogelijk? Bij ons kan het! Onze drankafkoop houdt de glazen vol en onze bittergarnituur je smaakpapillen tevreden.

Dus, waar wacht je nog op?

Kies voor het borrelarrangement! Dit arrangement bestaat uit 3 uur DRANKARRANGEMENT, BITTERGARNITUUR & 3 uur PLAYGRND

Tarief  € 55,25 per persoon

PLAYGRND-25Oct23-55

PLAYGRND'S FAVORITE

Alles erop en eraan? Maak je klaar voor onze totaal beleving! 4 uur genieten, ervaren en delen! Ga met ons op avontuur en ervaar PLAYGRND in volle ornaat. Food, drinks & fun! Wij ontzorgen en zorgen voor een geweldige ervaring.

Dit arrangement bestaat uit 2 uur PLAYGRND, 2 uur STREETFOOD & 4 uur DRANKAFKOOP

Tarief € 84,00 per persoon