LEVENSGROOT BORDSPEL BIJ PLAYGRND – PLAYGRND Breda Skip to content

LEVENSGROOT BORDSPEL BIJ PLAYGRND

LET’S ROLL & PLAY!

Het eerste levengrote bordspel van Breda

PLAYGRND DRAAIT DOOR! We bieden meer dan 50 games aan in de vorm van een levensgroot bordspel. Boek deze spannende beleving die gespeeld wordt in duo’s. Ben je met meer personen? Geen probleem, we doen ons uiterste best dat jullie gezellig samen de activiteiten kunnen doen.

Gooi de dobbelsteen en speel spel na spel! Gooi een balletje Jeu De Boules, speel een hole MinigolfRevolution en pas op voor die vallende JENGA blokken! Kom je bij onze splitsing op het speelbord? Kies dan voor READY FOR SOME ACTION als je zin hebt in wat meer spanning of kies voor CHALLENGE THE MIND om je hersenen te laten kraken!

Helaas.. geen hapjes en drankjes op onze menukaart, maar geen zorgen! De PLAYGRND kerstbeleving laat dat gemis als sneeuw voor de zon verdwijnen.

RESERVEREN & TIJDSDUUR

Reserveer je tijdslot in onze ticketshop voor €7,50 per persoon en je bent maar liefst 1 uur welkom.

Zorg ervoor dat je exact op het aangegeven tijdstip aanwezig bent, zo kunnen we iedereen op een veilige en leuke manier ontvangen. Mocht je onverhoopt toch te laat zijn, bel ons dan even zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing. Telefoonnummer: 076-7002771

Je aanvangstijd staat als eerste genoteerd op je ticket, de tweede tijd is de exacte starttijd van het spel. Voorbeeld: 13:50 (aankomsttijd) – 14:00 uur (starttijd)

OPENINGSTIJDEN

Helaas.. we zijn gesloten tot 2 Maart 2021

GROEPSGROOTTE

Bezoekers kunnen maximaal met een groep van 4 personen reserveren. Grotere gezelschappen wordt niet aangeraden vanwege de huidige richtlijnen van het RIVM en vanwege het maximale genot van de beleving. Alle spellen worden gespeeld in duo’s.
Het is helaas niet mogelijk om eigen eten/drinken mee te nemen.

VRAGEN?

Bel ons tijdens openingstijden via 076-7676002. Buiten openingstijden zijn we het best bereikbaar via Facebook Messenger.

 

 

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

TOT SNEL!