FAQ – PLAYGRND Breda Spring naar content

FAQ

Waar kunnen wij onze auto parkeren?

Wij beschikken over 150 (gratis) parkeerplaatsen rondom onze locatie.

Kan ik bij jullie ook cash betalen?

Bij STRND/PLAYGRND is het alleen mogelijk om te pinnen, wij zijn een cash loze evenementenlocatie.

Kan ik bij jullie ook eten?

Dit kan zeker! Wij hebben allerlei lekkere hapjes die je kunt bestellen via MobileOrder.

Hebben jullie ook iets vegetarisch te eten?

Ja zeker! Wij hebben allerlei vegetarische hapjes zoals vegetarisch bittergarnituur, vegetarische burger en een Vega PLAYGRND Platter (plank met diverse vega hapjes).

Kan ik een jeu de boules baan reserveren?

Nee dit kan helaas niet. Bij PLAYGRND heeft iedereen 3 uur de volle vrijheid om alle spellen te spelen die wij aanbieden. Zo krijgt iedereen de kans om de spellen te spelen wat ze willen.

Ik wil een groepsreservering maken, wat nu?

Wil je met een groep naar PLAYGRND komen? Dan kan je gewoon tickets op de website kopen voor het aantal personen dat aanwezig zullen zijn! Heb je liever een arrangement? Kijk dan bij onze arrangementenpagina!

Ik heb al tickets gekocht voor PLAYGRND maar nu willen er nog extra personen mee, wat nu?

Je kan dan gewoon extra tickets kopen via onze website. Geef dan bij opmerkingen even de boekingsnaam aan van de persoon die de voorgaande tickets had gekocht, dan zijn wij op de hoogte dat jullie bij elkaar horen.

Het tijdstip waarop ik wil reserveren is volgeboekt. Kan ik alsnog telefonisch reserveren voor dat tijdstip?

Ons online reserveringssysteem is altijd up-to-date. Als het gewenste tijdstip niet beschikbaar is dan zitten wij helaas al volgeboekt.

Is er gratis wifi beschikbaar?

Ja zeker! Vraag even aan onze medewerkers het wachtwoord.

Waar is PLAYGRND?

PLAYGRND is een nieuw concept van onze evenementenlocatie STRND. Dit betekent dat je PLAYGRND kan vinden op onderstaand adres:

Slingerweg 76, 4814AZ Breda

Is PLAYGRND toegankelijk voor mindervaliden?

PLAYGRND is voor mindervaliden beperkt toegankelijk. Ons gebouw beschikt helaas niet over een mindervalidentoilet en daarnaast is het mogelijk dat niet alle spellen toegankelijk zijn.

Hoe kan ik reserveren?

Je kunt reserveren door tickets te kopen via onze website. Klik rechtsboven op ‘Tickets reserveren’, vul de datum en starttijd in waarop je wilt komen en vul je gegevens in.

Ik heb een kortingscode, hoe kan ik deze gebruiken?

Je kortingscode kun je invullen aan het einde van het plaatsen van je reservering bij ‘Betalen’. Je kortingscode wordt dan automatisch verrekend!

Zijn bij jullie alle spullen aanwezig die nodig zijn voor Jeu de Boules, Minigolf en Ping Pong?

Absoluut! Wij hebben hier alle benodigdheden die nodig zijn om de spellen te kunnen spelen. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten bij onze PLAYGRND!