Spring naar content

Playgrnd is het nieuwe bowlen!  

Boulen is het nieuwe bowlen, een uitspraak die we de laatste tijd vaak horen. Het klopt zeker, maar ook tafeltennissen of mini golfen kunnen we hier rustig aan toevoegen. Laat staan dat je dit allemaal tegelijkertijd kan doen met ook nog eens een arsenaal aan andere toffe games. Reuzenjenga, een voetbaltafel, sjoelen of een potje darten, je speelt het allemaal tegelijkertijd bij Playgrnd! Dus Playgrnd is niet alleen het nieuwe bowlen, het is nog veel meer dan dat!

Een avond spelletjes spelen in Breda 
We hebben het waarschijnlijk allemaal wel meerdere keren gedaan. Gezellig met vrienden, familie of collega’s een avondje bowlen of poolen in de stad. Natuurlijk kies je bewust de activiteit die je speelt, maar eigenlijk draait het gewoon om een gezellige avond samen. Je doet het immers altijd met mensen waar je graag mee samen bent. Samen een borreltje doen, bij kletsen, een hapje eten en tussendoor een keer een balletje gooien of balletje stoten.

Het nieuwe uitgaan in Breda 
In het centrum van Breda vind je Playgrnd. De overtreffende trap van dit gezellige avondje uit met vrienden. Playgrnd is onderdeel van evenementenlocatie STRND. Een industriële en sfeervolle locatie in Breda met keuze uit vele bieren, heerlijke cocktails, fijne streetfood en dus oneindig veel toffe spellen. Dit is het nieuwe uitgaan in Breda!

Speel oneindig Playgrnd 
Playgrnd is elk weekend geopend. Boek online jouw toegangsticket en geniet de hele middag of avond van oneindig veel spellen. Waar je bij een avondje bowlen na een uurtje de baan weer moet verlaten of bij het poolen na jouw spelletje ook weer plaats mag maken is daar bij Playgrnd geen sprake van. Eenmaal binnen begint jouw avontuur en geniet je de hele avond van de tofste games. Liever alleen borrelen of een hapje eten? Ook daarvoor ben je aan het juiste adres in onze mooie horecalocatie!

Boek Playgrnd als bedrijfsuitje 
Ook als groepsactiviteit is Playgrnd enorm geschikt. Of je nu een familiedag mag plannen, een vrijgezellenfeest organiseert of op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje in Breda. Bij Playgrnd boek je complete groepsarrangementen voor elk budget.

Hoe mooi is het als de directeur een balletje gooit met de stagiaire of als grootvader zijn kleinzoon les geeft op de ping pong tafel? Het gebeurt bij Playgrnd dus go out and play!