Over Ons - Playgrnd Spring naar content

Over Ons

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Onze trots? De rauwe, voormalige Renault-garage die we in 2013 omtoverde tot event locatie.

In 2020 kreeg STRND er een nieuw levensdoel bij: altijd zorgen voor dat stukje FUN! Of dit nu tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een familiedag is. Zo werd PLAYGRND geboren. Een plek om te genieten, ervaren en beleven!

PLAYGRND-25Oct23-77

PLAYGRND

STRND mixt met PLAYGRND een aantal nostalgische spellen tot een relaxte vakantie vibe met stijl. Of beter gezegd: met ballen!

Onze extra verdieping is speciaal ontworpen om jullie speelervaring naar ongekende hoogten te tillen! Dit is de plek waar je je vrienden of collega’s kan uitdagen tot een potje Jeu de Boules, iemand alle hoeken van de Ping Pong tafel kan laten zien. Of de minigolf koning of koningin van je vriendengroep wordt.

PLAYGRND is de ultieme bestemming voor een dag vol actie en spel, waar winnaars worden geboren en overwinningen worden gevierd!

Zomerkaart2024-23

FOOD & DRINKS

Duik in de smaakvolle wereld van PLAYGRND en laat je verrassen door een feest van food & drinks! Proef onze opwindende cocktails of kies voor een vertrouwd speciaalbiertje. Daag je smaakpapillen uit met onze onweerstaanbare streetfood gerechten, van een heerlijke pita pulled chicken tot sappige burgers.

ONLINE MENUKAART

The Rollerclub-28

THE ROLLERCLUB

The RollerClub is de perfecte fusie van sport en amusement, waar je kunt genieten van de vrijheid van beweging terwijl je wordt omringd door de levendige atmosfeer van een club. Dus trek de rolschaatsen aan, doe je mooiste outfit aan, haal een drankje of hapje aan de bar en herbeleef die bijzondere tijden van weleer bij The RollerClub!