Spring naar content

Over Ons

STRND staat voor unieke en gedurfde events. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Onze trots? De rauwe, voormalige Renault-garage die we in 2013 omtoverde tot event locatie.

In 2020 kreeg STRND er een nieuw levensdoel bij: altijd zorgen voor dat stukje FUN! Of dit nu tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een familiedag is. Zo werd  PLAYGRND geboren. Een plek om te genieten, ervaren en beleven!

ARRANGEMENT BOEKEN? STUUR EEN MAIL NAAR INFO@PLAYGRNDBREDA.NL

playgrnd-opening-kleineselectie24

BOULEN

Het Franse camping sfeertje gooien we in de mix met hippe cocktails en heerlijke deuntjes. Jeu de boules suf? Nee joh! Wij kloppen het stoffige imago eraf en zorgen met onze relaxte club vibe voor een totaal nieuwe Jeu de Boules beleving.

Gooi jij het balletje op bij je vrienden?

playgrnd-opening28

PING PONG

Netjes, netjes, netjes.. daag je vrienden uit voor een potje rond de tafel. Kom gezellig langs voor een potje ping pong, of tafeltennis. Wat jullie willen! Op je slippers? Mag! In je nette overhemd? Mag ook! Iedereen is welkom en vrij om aan te sluiten. Probeer ook onze speciale PLAYGRND rond de tafel uit!

Het eerste rondje is van jou toch?

playgrnd-opening-kleineselectie2

MINIGOLF

Denk groot, groter, GROOTST. Een spuwende vulkaan, loopings, een wervelwind & special effects. Dat is Minigolf bij PLAYGRND! Laat je meest competitieve zelf naar boven komen en daag je vrienden uit voor de perfecte combo van strijd & fun.

100% hilariteit!