The Rollerclub - Playgrnd Spring naar content

The Rollerclub

Het concept wat op steeds meer plekken in Nederland voet aan de grond krijgt, trekt nu ook eindelijk naar Breda en vindt zijn heil bij Playgrnd. Playgrnd is onderdeel van STRND en is gevestigd in een sfeervolle industriële locatie. Daar worden binnenkort de rauwe industriële randjes gecombineerd met draaiende spiegelbollen en kleurrijke discolampen.

The RollerClub is de perfecte fusie van sport en amusement, waar je kunt genieten van de vrijheid van beweging terwijl je wordt omringd door de levendige atmosfeer van een club. Dus trek de rolschaatsen aan, doe je mooiste outfit aan, haal een drankje of hapje aan de bar en herbeleef die bijzondere tijden van weleer bij The RollerClub!

Tickets kosten € 14,50 voor 2 uur at The RollerClub. Dit is inclusief huur van de rolschaatsen en eventuele valbeschermers. Combineer je jouw Roller experience met een bezoek aan Playgrnd dan betaal je € 19,50 per persoon en heb je de gehele middag en/of avond plezier!

Website foto's

ROLLERCLUB X PLAYGRND

Playgrnd is dé locatie in Breda waar je terecht kan voor een potje Jeu des Boules, Ping Pong, Mini Golf en vele andere toffe en unieke games. Dit gecombineerd met heerlijke streetfood en een uitgebreide horeca met verschillende speciaalbieren, wijnen en kleurrijke cocktails maakt het dé locatie voor een middag of avond vertier.

Van Jenga en een heus bibberspiraal tot ouderwets sjoelen, ga helemaal los en beleef een heerlijk competitief avondje met vrienden, collega’s of familie! De plek voor jong en oud om plezier te maken, te ervaren en te genieten. Als er één activiteit is die daarbij aan sluit is dat volgens ons 100%: The RollerClub!

Combineer je jouw Roller experience met een bezoek aan Playgrnd dan betaal je 19,50 per persoon en heb je de gehele middag en/of avond plezier!

Website foto's2

ROLLERCLUB X BUSINESS

Of het nu gaat om een teambuildingactiviteit, een bedrijfsuitje of een evenement voor medewerkers, The RollerClub creëert een sfeer van positieve energie en enthousiasme. Met een scala aan kleurrijke rolschaatsen en een uitnodigende dansvloer, wordt de traditionele bedrijfssetting omgetoverd tot een levendige en dynamische rollerdisco.

Bedrijven kunnen The RollerClub bijboeken als een uniek en vermakelijk onderdeel van hun programma. Deelnemers kunnen hun zorgen opzij schuiven, hun rolschaatsen aantrekken en zich laten meeslepen door de opzwepende muziek. Dit bevordert niet alleen de teamgeest en samenwerking, maar biedt ook een welverdiende pauze van de gebruikelijke werkzaamheden.

Website foto's3

ROLLERCLUB X KIDS

The RollerClub is ook de ideale bestemming voor gezinsuitjes, verjaardagsfeestjes en speciale gelegenheden waar kinderen en volwassenen kunnen samenkomen voor een onvergetelijke tijd. Met kleurrijke lichten, meeslepende muziek en een speelse ambiance zorgt The RollerClub ervoor dat elk moment gevuld is met vreugde en lachende gezichten.

Het is een plek waar kinderen leren balanceren op wielen en waar ouders zich weer jong voelen. Het concept nodigt gezinnen uit om samen te lachen, te bewegen en te genieten van een unieke activiteit die de banden versterkt en het plezier tot een maximum brengt. Dus, als je op zoek bent naar een onvergetelijk familie-uitje waar plezier centraal staat, rol dan binnen bij The RollerClub en beleef een dag vol vreugde, lachen en natuurlijk rolschaatsplezier!

Interesse in een kinderfeestje bekijk onze RollerKids Fiesta hier!

 

FAQ

Bekijk de algemene voorwaarden hier!

Tickets kosten € 14,50 voor 2 uur at The RollerClub. Dit is inclusief huur van de rolschaatsen en eventuele valbeschermers.

Combineer je jouw Roller experience met een bezoek aan Playgrnd dan betaal je 19,50 per persoon en heb je de gehele middag en/of avond plezier!

Bekijk onze ticketshop voor de huidige openingstijden!

KLIK HIER!

Ja, het gebruik van eigen rolschaatsen is toegestaan mits deze schoon zijn en geen schade aan onze vloer toebrengen. Heelys zijn niet toegestaan.

Nee hoor, deze hebben wij voor jou en zijn inbegrepen bij je ticket. Tickets kosten € 14,50 voor 2 uur at The RollerClub. Dit is inclusief huur van de rolschaatsen en eventuele valbeschermers.

Tickets kosten € 14,50 voor 2 uur at The RollerClub. Dit is inclusief huur van de rolschaatsen en eventuele valbeschermers.

Bij Playgrnd & The RollerClub hebben wij aan alles gedacht en kom je niks te kort. Heerlijke streetfood en een uitgebreide horeca met verschillende speciaalbieren, wijnen en kleurrijke cocktails maakt onze locatie dé plek voor een middag of avond vertier.

Tickets zijn inclusief huur van de rolschaatsen en eventuele valbeschermers. Knieën, ellebogen en handpalmen kunnen tegen een stootje zodat jij zorgeloos kan rolschaatsen.

The RollerClub is toegankelijk voor volwassenen en kinderen. Let op: kinderen onder de 12 jaar hebben alleen toegang met begeleiding.

Je mag maximaal 2 uur rolschaatsen.

Nee, dat is in verband met de veiligheid niet toegestaan! Maar geen zorgen, je kunt bij ons je rolschaatsen huren.

Combineer je jouw Roller experience met een bezoek aan Playgrnd dan betaal je geen €29,00 maar €19,50 per persoon en heb je de gehele middag en/of avond plezier!