Voorwaarden The Rollerclub - Playgrnd Spring naar content

Voorwaarden The Rollerclub

Playgrnd en Rollerclub zorgen voor de ultieme uitgaansbeleving voor jou, jouw vrienden of collega’s. Om te zorgen dat dit op een plezierige en veilige manier gaat hebben wij enkele voorwaarden en huisregels opgesteld. Wij houden te allen tijde het recht om gasten te wijzen op deze algemene voorwaarden en huisregels. Indien de gast zich herhaaldelijk niet aan deze regels houdt houden wij het recht toe tot het stopzetten van de activiteiten of uitzetting en het verbod op verdere toegang.

Regels voor wijzigingen, annuleringen of verplaatsingen:
– Na het boeken van tickets is het niet meer mogelijk om de aantallen deelnemers naar beneden te wijzigen. Indien je het aantal deelnemers wenst te vergroten dan kan je online extra tickets bestellen indien deze beschikbaar zijn.
– Na het boeken van tickets is het niet mogelijk meer mogelijk om deze te annuleren. Wel is het mogelijk om de tickets te verplaatsen naar een andere datum waarop Playgrnd of The Rollerclub geopend is. Indien er tickets gekocht zijn voor The Rollerclub pop-up en je wenst deze te verplaatsen naar een moment waarop The Rollerclub niet plaats vindt, dan worden deze tickets automatisch omgezet naar Playgrnd tickets welke dezelfde waarde hebben.

Indien u vragen heeft over wijzigingen, annuleringen of verplaatsingen neem dan altijd contact op via info@playgrnd.nl

Regels bij binnenkomst:

– Aanmelden kan 15 minuten voor aanvang van jullie activiteit.
– Aanmelden bij de ontvangstbalie, een collega zal je opvangen, inchecken en uitleg geven.
– Is er een wijziging of annulering dan gelden strikte regels. Onze collega’s op de vloer kunnen u financieel niet tegemoet komen. Regelgeving omtrent annulering, wijziging of verplaatsing zie je in het voorgaande artikel staan.
– Zorg dat u uw legitimatie bij de hand heeft zodat u zich kunt legitimeren indien gewenst.
– Eigen consumpties meenemen is niet toegestaan.
– Bezoekers die zichtbaar onder invloed zijn van alcohol of drugs of agressief gedrag vertonen wordt de toegang geweigerd of worden uitgezet.
– Jassen dienen te worden opgehangen in de onbewaakte garderobe. Playgrnd en Rollerclub wijzen iedere aansprakelijkheid af waar het gaat om verlies, diefstal of schade van jassen die in de garderobe zijn opgeborgen. Dit geldt tevens voor alle spullen die in jassen of tassen zitten.
– Bij gedrag dat door andere bezoekers als hinderlijk, bedreigend, intimiderend of ongewenst wordt ervaren volgt eerst een waarschuwing en daarna volgt uitzetting. Indien nodig zal politie worden gevraagd te ondersteunen.
– Wij maken gebruik van beveiligingscamera’s met opnamen. Een ieder die Playgrnd of Rollerclub bezoekt gaat akkoord met het maken van opnamen. Bij calamiteiten kunnen deze opnames als ondersteunend (bewijs)materiaal getoond worden aan derden. Uiteraard handelen wij conform de AVG wetgeving.
– Playgrnd en de Rollerclub zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of schade in welk kader dan ook.

Regels voor de Rollerclub:

– Indien u gebruik maakt van de Rollerclub worden uw schoenen ingenomen als borg voor onze uitgeleende of verhuurde rolschaatsen. U ontvangt een nummer bij inlevering van uw schoenen. Bent u uw nummer kwijt dan kunnen wij uw schoenen pas na sluitingstijd retourneren, indien er twijfel bestaat of de schoenen de uwe zijn.
– Rolschaatsen bij The Rollerclub is geheel op eigen risico.
– Bescherming is niet verplicht maar raden wij sterk aan om een eventuele lichamelijke schade te voorkomen.
– Aanwijzingen van onze collega’s tijdens het rolschaatsen dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Lopen, rennen, schreeuwen en ander ongepast gedrag is niet toegestaan. Volgt u de instructies niet op dan wordt het rolschaatsen beëindigt, er vind dan geen restitutie van uw ticket plaats.
– Indien u een ticket op basis van tijdsduur heeft gekocht dan stopt het skaten nadat de tijd verstreken is. Onze collega’s zullen u vragen de baan te verlaten indien u dit zelf niet op tijd doet.
– Het nuttigen van consumpties op de rollerbaan is niet toegestaan.
– Op de rollerbaan zijn enkel rolschaatsen en inline skates toegestaan.
– Ongecontroleerd en hard skaten is niet toegestaan.
– Onder de 8 jaar is deelname niet toegestaan
– Voor kinderen onder 12 jaar is begeleiding verplicht.
– Iedere ouder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen kind of kinderen.
– Roken kan op ons terras, je dient je rolschaatsen dan tijdelijk in te leveren.
– Onze locatie verlaten of buiten skaten is verboden.
– Gebruik van eigen rolschaatsen is toegestaan, zorg wel dat ze schoon zijn!
– Schade aan onze rolschaatsen door onverantwoord gedrag of bewust kapot maken wordt op de gast verhaald.

Regels voor de Playgrnd:

– Deelname bij Playgrnd is geheel op eigen risico.
– Sommige spellen kunnen bij oneigenlijk gebruik letsel opleveren, leest u daarom vooraf de instructies goed door of kijk de begeleidende video.
– Aanwijzingen van onze collega’s tijdens uw Playgrnd arrangement dient te allen tijde te worden opgevolgd. Ongepast gedrag of het niet juist gebruiken van onze spellen is niet toegestaan. Volgt u de instructies niet op dan wordt uw arrangement beëindigt, er vind dan geen restitutie van uw ticket plaats.
– Het nuttigen van consumpties is toegestaan in de gehele Playgrnd ruimte. Het is niet toegestaan om consumpties op de spellen te plaatsen of tijdens het spelen te nuttigen. We houden onze Playgrnd graag schoon.
– Voor kinderen onder de 12 jaar is begeleiding verplicht.
– Iedere ouder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen kind of kinderen.
– Roken kan op ons terras, indien gevraagd doet u een bandje aan zodat u herkenbaar bent als een reeds ingecheckte gast.